Något nytt i klädväg inför besöket i Nederländerna

Nederländerna är ett land som sällan blir betraktat som en modemetropol. Men om du reser till framför allt Amsterdam, eller någon av de andra de stora städerna, ska du se att mode faktiskt är högst närvarande. Och det är något att ha i åtanke när du reser dit, om du bryr dig om första intryck och klädernas roll i det, det vill säga.

Kläder som får dig att känna dig snygg

Vi har ingen magisk formula som säger vad, i klädväg, som just du borde packa ner i resväskan. Det finns nämligen inget rätt eller fel, och speciellt inte om du är en sådan som gillar att experimentera. En denimkavaj, en tyllkjol, en silkesblus med knytdetaljer eller en topp med rosmönster. Vad du än drar dig till så ska du lita på din magkänsla. Tro på ditt öga för stil och hur plagget kommer att passa dig. Då ska du nog se att du kommer att imponera på den mest pessimistiska nederländaren.

Kolla in utbudet och beställ på nätet redan idag. Våga utmana, eller testa, dagens trender på en plats där det ändå egentligen inte spelar någon roll om vad andra tycker om dig. Och du, ha det så kul!